www.quizlet.com på engelsk

eksempler på ordkort indenfor emnet 'animals'

eksempler på ordkort indenfor emnet ‘animals’

Quizlet er en gratis webtjeneste til arbejdet med ordtilegnelse på alle sprog. Programmet består af digitale tematiserede ordkort med valgfri billede, skrift eller lyd, som omdannes til opgaver/spil til eleverne.  Quizlet har dokumenteret effekt på det receptive ordforråd. Spillet er velegnet fra ca. 3.kl.

Sådan gør du

Quizlet består af serier af ordkort fremstillet af lærere verden over. I søgefeltet kan man søge på emner fx halloween, animals eller måske idiomatiske udtryk. Disse kan frit benyttes uden brugerkonto.  Hvis man opretter sig som bruger, kan man meget nemt fremstille kort til netop det emne klassen arbejder med. Programmet generer automatisk 5 opgaver/spil med indbygget progression, som eleverne så spiller. For at opnå læringseffekt er det vigtigt, at alle spillene/opgaverne løses  i rækkefølge.

Eksempel

Nendestående aktiviteter dækker samme ordforråd og er fundet ved en søgning på animals. Alle aktiviteterne er fra og kan findes i følgende link:

quizlet.com/66693663/animals-flash-cards

Flashcards


Learn

Scatter

Speller

Test

Space race

 

Troels Gannerup Christensen

Lektor ved læreruddannelsen i Jelling. Tidligere pædagogisk konsulent i matematik og tysk ved Center for Undervisningsmidler, University College Lillebælt. Beskikket censor på Læreruddannelsen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.