Tellagami i engelsk

Tellagami er en app, hvor eleverne meget enkelt kan lave en animeret videobesked. App’en er gratis i anskaffelse, dog er der udvidelser i app’en, der kræves betaling for.

Sådan gør du:

Begynd med at skabe og tilpasse din karakter. Herefter vælges en baggrund, enten en af dem, der på forhånd er i app’en, eller anvend et foto fra kamerarullen. Der skal vælges, hvorledes din karakter skal tale, enten ved at optage din stemme eller ved at skrive en tekst. Hvis du optager din stemme, har du 30 sekunder. Hvis du skriver en tekst, kan du vælge mellem kvindelige og mandlige stemmer med varierende accenter.

Idéer til anvendelse af Tellagami i engelsk:

  • Få din karakter til at fortælle en historie
  • Lad din karakter præsentere sig selv.
  • Lad dine elever præsentere dem selv via en karakter.
  • Lad dine elever arbejde med følelser og visualiser det via karakterens udtryk og tale.
  • Lad karakteren præsentere en opgave eller et forløb for eleverne.
  • Anvend Tellagami til evaluering af et forløb. Bed eleverne benytte et vist antal af de ord, I har haft fokus på i det afsluttede forløb.

Når du er færdig med din Gami kan den e-mailes til en modtager. Du kan også gemme din Gami i din kamerarulle på din iPad. Fra kamerarullen kan du benytte din Gami til appsmashing, hvor du kombinerer din Gami med andre apps, eks. med iMovie eller Puppet Edu.

God fornøjelse!

Link til appen

Hent-app-i-app-store

Eksempler

Billede

TellagamiM

 

 

Video

 

Troels Gannerup Christensen

Lektor ved læreruddannelsen i Jelling. Tidligere pædagogisk konsulent i matematik og tysk ved Center for Undervisningsmidler, University College Lillebælt. Beskikket censor på Læreruddannelsen.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.